Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Jan ter Haar | Trainer | Coach | Adviseur | Home

Test je team

Wat is DNLA?
DNLA  betekent: Discovery of Natural Latent Abilities.
Vrij vertaald: Talenten en mogelijkheden ontdekken, ontwikkelen en behouden.

Mentale ontwikkeling en begeleiding met DNLA
DNLA is een objectief en hoogwaardig expertsysteem dat helpt bij het meten en ontdekken van sociale competenties en factoren van succesvol functioneren. Hierdoor biedt het instrument handreikingen voor gerichte ontwikkeling van deze competenties. Het is een oplossingsgerichte basis om (sport)organisaties te ontwikkelen.
Wij gebruiken DNLA in persoonlijke coaching met als doel prestatieverbetering van leidinggevenden, topsporters, coaches en commerciële talenten. DNLA is een transparant en praktisch inzetbaar systeem.

Wat kan DNLA doen voor jou
Lichaam en geest werken nauw samen. Wanneer beide in optimale conditie zijn kan een mens het hoogste uit zichzelf halen. Wat heb jezelf in de hand en wat zijn je groeimogelijkheden? DNLA- meet competenties met een bewezen voorspellende waarde voor succes. DNLA- verdiept jouw zelfkennis en geeft  inzicht in de effecten van je eigen gedrag.
Als coach is het goed precies te weten wat jou sporter beweegt en motiveert. Daarnaast is het ook van groot belang wat jouw specifieke  manier van coachen en stimuleren is. DNLA brengt hierin inzicht en structuur, waardoor het maximale prestaties naar boven te halen zijn.

Wat doet DNLA voor het management?
Door de DNLA test krijgt het (sport)management objectief inzicht in de talenten en behoeften van mensen.
Voor het management is DNLA buitengewoon interessant omdat de mentale begeleiding van de mensen in eigen hand te houden is.
DNLA leert de coach hoe de mensen en het team, in mentaal opzicht, het best te begeleiden is.

De zelfredzaamheid: Het zelf sterker worden in de begeleiding van de mensen, is voor professionele organisaties één van de doorslaggevende argumenten om voor DNLA te kiezen. Deze voordelen leiden uiteindelijk tot sterke kostenvoordelen.